domingo, 25 de abril de 2010

TIRAMISÚ

Com es fa un tiramisú (gràcies, Esther!):

-es munten les clares de 3 ous
-es barregen els 3 rovells amb 3 cullerades grans de sucre
-s'afegeix una terrina de mascarpone (uns 250gr) als rovells
-s'hi van afegint les clares muntades

-a part, es posa cafè en un plat o bowl i s'hi mullen els melindros (amb un paquet en tindràs prou) a mida que els has de posar al recipient (capa de melindros, capa de pasta blanca, capa de melindros, capa de pasta); no els deixis en remull, que es desfarien

-després s'hi posa xocolata en pols, o cacau, per sobre
-i es deixa tot a la nevera, o al congelador (un parell d'horetes al congelador li fan bé)

Ah! a la pasta blanca s'hi posa un raig petit d'un licor italià (marsala, crec); jo abans hi posava una miqueta d'anís, ara no en tinc i no hi poso res...

No hay comentarios:

Publicar un comentario